ENERGETIKA

ENERGETIKA  TANÚSÍTVÁNY  NÁLUNK CSAK 18.900 Forintért!

Amennyiben Ön soproni lakóingatlan eladásával bízza meg a Balla Ingatlanirodát, és tőlünk Energetikai Tanúsítványt rendel, akkor minden társasházi lakás-lakásmérettől függetlenül-  csak  18.900 Forintba kerül(bruttó összeg, további költségek nélkül)

Családiházak esetében pedig 25.000 Forintot számolunk fel ,az energetikai tanúsítvány elkészítésért.

  Írjon nekünk!

  Energetikai Tanúsítvány megrendelése

  Az Ön neve *

  Címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Az Ön email címe *

  Az ingatlan címe, melyhez az Energetikai tanúsitvány szükséges *

  Az ingatlan alapterülete *

  Az ingatlan funkciója *

  Az Energetikai Tanúsítvány elkészítését a 176/2008. (VI. 30). Kormányrendelet írja elő, mely szerint az épületek energia tanúsítását kötelező elvégezni 2012 januárjától, amennyiben az ingatlan értékesítésre kerül (az épület tulajdonjogát ellenérték fejében átruházzák), vagy egy évet meghaladó időtartamra bérbe adják.

  Az Energetikai Tanúsítvány elkészítése tehát kötelező minden lakóingatlan értékesítésekor, vagy bérbe adásakor (ritka kivételektől eltekintve), és mely tanúsítvány 10 évig érvényes.

  Az Energetikai Tanúsítvány az eladás és bérbeadás egyik alap okirata, ennek a foglaló szerződéshez vagy az adásvételi szerződéshez már rendelkezésre kell állnia, és melynek elkészítéséről a vonatkozó szabályok alapján a tulajdonosnak kell gondoskodnia.

  Az Energetikai Tanúsítvány feltehetően a jövőben az ingatlanok értékét befolyásoló irat lesz, mely feltérképezi az ingatlanok hőtechnikai állapotát. A tanúsítás legnagyobb előnye, hogy képet kapunk arról, hogy az ingatlan energia felhasználás szempontjából mennyire takarékos vagy pazarló. Ezen kívül javaslatot tesz arra vonatkozóan, hogy milyen korszerűsítéssel lehet az energetikai besorolás skáláján jobb kategóriába kerülni.

  FacebookYoutube