Örülünk , hogy minket választott !

A Balla Ingatlan eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozik már 2000-óta. A cég hazai tulajdonú vállalkozás, 20 budapesti és több mint 30 vidéki ingatlanirodával áll ügyfelei rendelkezésére. A Balla ingatlan Sopron, mint franchise partner, immár 2015 óta van jelen Sopron városában.

A mai ellentmondó világunkban, ahol annyi negatív komment körül kell élnünk, csapatommal büszkén valljuk, hogy igen, mi ingatlanértékesítők vagyunk, a szó legnemesebb értelmében! Becsületesen és lelkiismeretesen végezzük munkánkat és mi valóban hivatásnak tekintjük és érezzük az ingatlan szakmát! 

Hisszük, hogy nem elég elérni egy célt, folyamatosan újítani kell és mindig a jobbra törekedni. Az ingatlan értékesítés mellett, ezért folyamatosan szolgáltatásainkat is bővítjük:

Mindennap azon dolgozunk, hogy akik hozzánk fordulnak, megtalálják a tökéletes otthonukat! Szerződéseink egyszerűek, gyorsan átláthatók laikus ember számára is. Rugalmasak vagyunk és alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez. Bennünk nem fog csalódni! A keresés első percétől fogva, az adásvételig kísérjük és segítjük Önt 

„Van 3 dolog az életben, ami soha nem jön vissza: A szó, az idő és az elszalasztott alkalom”

Megtiszteltetésnek vesszük, ha minket kér fel ingatlanosának!

Szalay Éva

FacebookYoutube