INGATLANKEZELÉS-BÉRBEADÁS

Ingatlanja bérbeadásával szeretne passzív jövedelemre szert tenni?

Mi biztosítani tudjuk Önnek a kényelmes és gondtalan bérbeadást. Professzionális ingatlankezelő szolgáltatásunkkal drága szabadidőt és költséges utánajárást takarít meg. Velünk biztonságban tudhatja befektetését. Mindezt akár a bérleti díj 10%-áért!

  Írjon nekünk!

  Költöztetés megrendelése

  Az Ön neve *

  Címe *

  Az Ön telefonszáma *

  Az Ön email címe *

  Ha Ön befektetési céllal vásárolt ingatlant Sopronban …

  ha máshol él, vagy nincs ideje az ingatlannal kapcsolatos napi ügyintézéssel foglalkozni… és persze akkor is, ha legfőbb elvárása az időre kifizetett lakbér, de másra bízná a bérbeadással járó terheket – mi a bérlők előszűrésétől a kintlévőségek kezeléséig gondoskodunk az Ön ingatlanja optimálisan jövedelmező kihasználásáról.

  Operatív menedzsmentszolgáltatásunkkal kiküszöböli a bérbeadással járó fejfájásokat.

  Így Önnek a bérbeadással járó százféle teendőből csupán egy jut. Elégedetten nyugtázni bankszámláján a megérdemelt bevételt.
  Menedzsment cég

  Bérbeadás

  Ahhoz, hogy hirdetésén a legelőnyösebben jelenjen meg a lakás, professzionális fotókat és szöveges leírásokat készítünk, valamint javaslatokat teszünk Önnek az ingatlan lehető legvonzóbb bemutatására.

  A teljes piac alapos ismeretében segítünk meghatározni az Ön számára legelőnyösebb árat, amivel biztosan talál bérlőt anélkül, hogy áron alul kellene értékesítenie az ingatlant.

  A leglátogatottabb portálokon hirdetjük meg az ingatlant, majd az Ön által engedélyezett időpontokban bemutatjuk a lakást az érdeklődőknek, továbbítjuk az ajánlataikat, előszűrjük az érdeklődőket, és előkészítjük a szerződést.

  Szerződéskötés

  Könnyen áttekinthető, a felek számára kölcsönösen előnyös bérleti szerződést készítünk elő, amit szükség esetén ellátunk az idegen nyelvű hiteles fordítással is. Az esetleges nyelvi akadályok áthidalásával, a legapróbb részletekig menően tisztázzuk a felmerülő kérdéseket, és bármilyen, a megszokottól eltérő helyzetre megtaláljuk az optimális megoldást.

  Megszervezzük a szerződés aláírását, a jogszabályok szerinti írásos meghatalmazás alapján akár bármelyik fél távollétében is.

  Be- és kiköltözés

  Jegyzőkönyvet írunk a lakás átadásáról-átvételéről, külföldi bérlő esetén német vagy egyéb nyelvű hiteles fordításról is gondoskodunk. Nem csupán írásban, hanem fényképen is rögzítjük a lakás és a bútorok állapotát, amelyeket szintén leltározunk.

  Ez a mindkét fél számára biztonságot nyújtó és a bizalmat támogató jegyzőkönyv a bérleti szerződés részét képezi, és kölcsönösen rendelkezésre álló tényalapként a jövőre nézve elejét veszi bármilyen esetlegesen felmerülő vitának.

  Bérleti díj beszedése

  Megbízható bérlőt találni, akitől határidőre begyűjtheti a bérleti díjat: ez minden lakástulajdonos legfontosabb vágya és elvárása a bérbeadás kapcsán. Munkatársaink folyamatosan nyomon követik a befizetéseket, és probléma esetén azonnal megteszik a szükséges lépéseket a bérleti díj megfizetése érdekében.

  Rezsi kifizetésének felügyelete

  Önnek nem kell többé foglalkoznia a közös képviselettel és a közművekkel való kapcsolattartással, mert ezt az időigényes kommunikációs és adminisztrálási feladatot is átvesszük. Nem csupán pontosan kiszámoljuk a fizetendő összeget, hanem rendszeresen ellenőrizzük a havi egyenleget, továbbá maradéktalanul ellátjuk a rezsikezeléssel kapcsolatos feladatokat.

  Ezáltal az ügyintézési szolgáltatásunkkal a bérleti viszony egyik legkényesebb területe, a rezsi kifizetése is megoldásra talál.

  Bérlőkkel való kapcsolattartás

  Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán és a zavartalan együttműködés érdekében fontos, hogy a bérlőjével való kommunikáció biztosítva legyen – anélkül, hogy bármelyik fél fölöslegesen zavarná a másikat.

  Erre a leghatékonyabb megoldás egy közvetítő igénybevétele, aki nyomon követi a lakás állapotát, szemmel tartja a helyzetet, illetve megelőzi a félreértéseket és a kellemetlenségeket. Hadd legyen a bérlő elérése és a kérdések diplomatikus megbeszélése a mi feladatunk!

  Karbantartás

  A bérlő és a tulajdonos közös érdeke és legfőbb aggodalma egyaránt az, hogy az ingatlan folyamatos karbantartása biztosítva legyen. Az időben kihívott, hozzáértő szerelő növeli a bérlő elégedettségét, és segít annak hosszú távú megőrzésében.

  A folyamatos karbantartás, amelynek esedékes munkálatairól minden esetben előre értesítjük a tulajdonost, elejét veszi a mindkét fél számára kellemetlen helyzeteknek, így többek között annak, hogy a főbérlő lelakott ingatlant lásson viszont a bérleti időszak leteltével.

  Ezt a szolgáltatásunkat régóta foglalkoztatott, stabil partnereink segítségével biztosítjuk Önnek és bérlőjének, ezáltal is biztosítva az Önök lehető legkomplexebb kiszolgálását.

  Felújítás

  Közös célunk a költséghatékonyság. Ennek érdekében segítünk az ingatlant a bérbeadáshoz optimálisan és a legelőnyösebb pénzügyi feltételek mellett felújítani.

  Több mint 1 évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően olyan lehetőségeket tudunk javasolni ehhez, amelyek egyaránt szavatolják a bérlő elégedettségét és a gyors megtérülést. Mi a titka? Megbízható partnereinkkel több éve működünk együtt, és ez nem csupán az előnyös árakat, hanem a minőségi kivitelezést is lehetővé teszi.

  Ezt a szolgáltatást is erre szakosodott, hosszú távú partnereinkkel való közreműködéses alapon biztosítjuk, hogy ügyfeleink ellátásában semmilyen téren se legyenek lefedetlen területek.

  Takarítás

  Ahogy a bérleti szerződés lejárt, a lakás azonnal újra kihasználható, bérbe adható lesz, mert takarítási szolgáltatásokat végző, általunk közvetített partnereink újra a lehető legvonzóbb állapotba hozzák az ingatlant.

  Amennyiben a bérlővel így egyeznek meg, és Ön a bérleti díjért cserébe eleget kíván tenni ennek az elvárásnak, akkor mi heti vagy havi, rendszeres takarítási szolgáltatást is előnyös feltételekkel tudunk közvetíteni Önnek stabil partnereinknek köszönhetően.

  FacebookYoutube