Eladó és kiadó ingatlanok Sopron és környékén

Kiváló befektetés az osztrák határhoz közel

Azonosító: W106355
többfunkciós ingatlan
Kapuvár
alapterület: 800 m²
ár: 280 000 000 Ft + Áfa

Érdeklődni

Szalay Éva Hedvig

ügyvezető

06703230085

Szalay & Kardos Ingatlan

Sopron, Ógabona tér 18.

Biztonsági kód: 2 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

Befektetést keres? Lehetőleg olyat, ami már készen várja? Akkor ne halogasson! Itt egy kiváló lehetőség!
Kapuváron , Győr és Sopron között, eladóvá vált egy Panzió és Étterem. Közel 30 éve a jelenlegi tulajdonosok építették és üzemeltették a komplexumot. A komplexum ,ami a Szent Kristóf nevét viseli, a város ma is egyik ikonikus épülete.
Állandó kihasználtság mellett az épületet folyamatosan karbantartották és újították, ( 2018-2019 ben a Kisfaludy pályázat keretében )amit a fotók is visszatükröznek.
Jelenleg 2 éve bérlők vették át az üzemeltetést, akik lehetőség szerint szívesen működtetnék tovább a panzió és az éttermi részt is.
- Földszinti rész 316 nm, ahol egy nagy előadó terem, étterem és , fogadó rész várja a vendégeket. Illetve ezen a szinten helyezkedik el a ( hideg- meleg ) konyha is, és a különböző raktárok.
A konferencia teremben ( 40 fő befogadására alkalmas ) esküvök, rendezvények, ballagások, konferenciák, szemináriumok.....lebonyolítását vállalják. Az emeleti résszel együtt összesen 130 főt lehet leültetni nagyobb rendezvény esetén.
- Az emeleti rész 282 nm, 4 db 4 ágyas szoba, 4 db 3 ágyas szoba , 4db 2 ágyas illetve egy közös társalgó lett kialakítva. Minden szoba fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, wifivel ellátott. A közös helyiség is úgy lett tervezve, hogy akár egy kisebb megbeszélést, szemináriumot ott is lehessen tartani. A szuterén rész ,ahol szintén pár szoba található, még 10 fő elszállásolásra alkalmas. Igy összesen a panzióban 46 fő kényelmes elhelyezése biztosított.
- A panzió ,az étterem és a konyha is teljes felszereltséggel, bútorral együtt eladó.
- Maga a terület 1200 nm, ahol az autók parkolni tudnak. Az épület Fő út mellett fekszik, bejáratot, ismert. Igy ,ha esetleg valaki másban gondolkodna mint vendéglátás , pl. egészségház, irodák ....akkor is megtalálná számítását!
- A fűtés gázkazánról padlófűtés és a melegvizet pedig villanykazán biztosítja. E mellett még 80 db napelem ( 20 KWh) segíti a rendszer költséghatékonyabb működését.
- . Maga a komplexum nyugdíjba vonulás végett vált eladóvá. Igy lehetőség van a céggel együtt megvásárolni az ingatlant
Ne késlekedjen! Ez valóban egy jó üzleti lehetőség! Várom tisztelettel hívását! Érd.: 06703230085

Szalay & Kardos Ingatlan

Sopron, Ógabona tér 18.

Tel.: +36703230085

Kérem keressenek

Nyitvatartás

Irodánk munkanapokon az alábbi időpontokban áll az Ön rendelkezésére :
Hétfő-Péntek: 09.00 - 16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat